Beneficii Goji

Beneficiile Goji asupra sanatatii tale.

De-a lungul timpului, Goji si-au castigat un renume in tratarea si prevenirea multor afectiuni, cu rezultate mai bune decat medicamentatia moderna.

Una dintre proprietăţile tradiţionale de baza ale fructelor Goji este capacitatea sa de a îmbunătăţi vederea, datorita nivelului ridicat de betacaroten.

In plus, betacarotenul nu este singurul nutrient din Goji.Goji este, de asemenea, raportat a fi foarte bogat in aminoacizi (jumătate sub formă liberă), vitamine (A,B1, B2, C, acid nicotinic, etc) minerale şi polizaharide, care au efecte antioxidante şi imuno-modulare precum şi alţi nutrienţi.

Datorita faptului ca administrarea orală de fructe Goji în diferite studii efectuate pe oameni a îmbunătăţit, de asemenea, funcţiile lor imunitare, a ridicat nivelul seric al superoxid-dismutazei (SOD) şi hemoglobinei, dar a redus nivelul de peroxizi lipidici, precum şi reducerea simptomelor de senilitate, polizaharidele sunt, evident, o importantă componentă activă a acestor fructe.

Cu toate acestea, cu nici 25 de ani în urmă, oamenii de stiinta ocidentali priveau polizaharidele doar ca pe niste carbohidrati (cum ar fi amidonul şi zaharurile), cu singurul rol de a aproviziona corpul nostru cu energie, fara nicio alta functie.

Oamenii de ştiinţă europeni si americani au început să acorde o atenţie mai mare acestora, iar curentul a inceput sa se schimbe doar atunci cand au inceput sa le parvina din ce in ce mai multe dovezi privind proprietăţile polizaharidelor rezultate din diverse studii efectuate in Japonia si China.

Acum, în sfârşit au recunoscut că anumiti carbohidraţi (polizaharidele) joacă un rol important în sănătatea noastră, altul decât pur şi simplu furnizarea de energie.

Ca sa sintetizam, principalele efecte benefice ale acestui superfood sunt:

-consolideaza sistemul imunitar;

-reduce tensiunea arteriala;

-antioxidant puternic;

-îmbunătăţeşte vederea;

-scade nivelul de zahar din sange;

-are beneficii asupra tenului;

-hrăneşte ficatul şi rinichii;

-creşte libidoul, activitatea si performantele sexuale;

-oase mai puternice, sânge mai sanatos, scaderea variabilitatii starii de spirit;

-creşte rata metabolica - ducând la o crestere a pierderii în greutate;

-antimutagenic;

-imbunatateste circulatia;

-scădere a incidenţei de accident vascular cerebral, atac de cord, cancer, boala Parkinson, si boala Alzheimer, etc.


Dar cum reuseste asemenea performante?

Pe langa abundenta de invidiat in vitamine, minerale si fibre, Goji contin un complex unic de fitonutrienti si bioflavinoizi din care amintim:

Physalin- este activ împotriva tuturor tipurilor principale de leucemie. Acesta a fost, de asemenea, utilizat ca un tratament pentru hepatita B.

Beta-Sitoserol- un puternic agent anti-inflamator. Acesta a fost folosit pentru tratarea impotenţei sexuale şi a măririi prostatei. El are, de asemenea, un efect de reducere a nivelului colesterolului.

Betaina- este utilizat de ficat pentru a produce colină, un compus care reduce nervozitatea, îmbunătăţeşte memoria, promoveaza cresterea masei musculare şi protejează împotriva asa numitelor boli de ficat gras.

Cyperone- cu efecte benefice asupra inimii şi care ajută la menţinerea tensiunii arteriale normale. Acesta a fost, de asemenea utilizat în tratamentul cancerului de col uterin.

Solavetivona- un compus puternic anti-fungic şi anti-bacterian.

După cum puteţi vedea, gama de beneficii pentru sănătate face din Goji una dintre cele mai utile şi importante (re)descoperiri din ultima vreme.

Poţi testa şi tu acest produs incepând cu o punga de 500g. Costa doar 40RON.Coșul tău de cumpărături

Niciun produs
TOTAL:  
0 ron
Contact 07GOJILAND


 (0746 54 52 63)


sales@gojiland.ro

Testimoniale

Sergiu: Nu am crezut ca niste fructe uscate care arata ca stafidele pot lupta cu oboseala mea.Am incercat de la un prieten, mi-au placut fructele si iata cum am ajuns sa comand de aici.

Bogdan: Am incercat Goji de la un coleg de birou pe care il vedeam mereu cu multa energie.Fructele astea chiar ca sunt speciale.

Întrebări şi răspunsuri

Marius:
In cat timp se pot vedea primele efecte benefice daca consumi goji
Gojiland:
Salut Marius, nu suntem medici, insa, din experienta noatra si a clientilor nostri, cam dupa prima luna in care ai consumat regulat 20-30g de goji pe zi se pot vedea rezultatele.

Certificate calitate